Boforhold & Fasiliteter

Det er fire boenheter, Maribell sjøbu og tre sjøhus, Lyngøy - Risøy - Sandøy.

         

Maribell Sjøbu

Maribell Sjøbu er et vinterisolert hus på 200 m² over to etasjer. Boenheten ligger i øverste etasje og er på 100 m². Den ble bygget i 2004.

I boenheten er det et stort fellesrom med stue, kjøkken og spiseplass. Kjøkkenet er utstyrt med varmlufts komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og annet nødvendig utstyr for laging av mat. Det er TV med satellittmottager, radio og DVD spiller.

Det er tre soverom, ett med to enkeltsenger og hems med plass til to personer, og to soverom med to senger på hvert rom. Baderommet har dusj, WC og vask. I tillegg er det et rom med WC. Det står en felles vaskemaskin nede i 1. etasje på badet.

Underetasjen har rom for tilbereding av fisk, vask av utstyr og annet. Det er baderom med vask, dusj og WC. Her er fryseboks på 300 liter, en til hver boenhet og vaskemaskin. Et stort rom med plass til tur- og fiskeutstyr, her kan det settes opp bord med plass for inntil 25 personer for sammenkomster.

Utenfor er det grillhytte og en stor platting med benker og bord for utegrilling og forskjellige aktiviteter. Grillhytta er på 10 m² og den rommer inntil 15 personer.

Ring eller send epost for pris på leie av sjøbuene!

Mariell Sjøbu

                 

Sjøhusene

Det er tre vinterisolerte sjøhus, Lyngøy - Risøy - Sandøy. De er identiske med størrelse på 50 m² over to etasjer. Sjøhusene er bygget i 2011.

I første etasje er det fellesrom med stue, kjøkken og spiseplass og bad. Kjøkkenet er utstyrt med varmlufts komfyr, kjøle- og fryse skap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og annet nødvendig utstyr for laging av mat. Det er TV med satellittmottager, radio og DVD spiller. Badet har vask, WC og dusj.

På loftet er det to soverom med to soveplasser i hver.

Fra sjøhusene er det utgang til brygga utenfor hvor det er stoler, bord og grill. På brygga er det satt opp stasjon for tilbereding av fisk og annet. Sjøhusene har egen fryseboks på 300 liter og felles vaskemaskin i underetasjen i Maribell sjøbu.

Ring eller send epost for pris på leie av sjøhusene!

Sjøhusene
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form